• 23 oktobra, 2021

GM Optimist: Volonterska akcija u Vraćevšnici

foto: V. Popović, gminfo.rs

Udruženje GM Optimist, u subotu 16. oktobra 2021. godine, organizovaće volontersku akciju u manastiru Vraćevšnica, čiji je glavni zadatak pomoć oko pripreme ogrevnih drva za predstojeću zimu.

Ekipa za struganje i mehanički cepač su već obezbeđeni, tako da će volonteri biti zaduženi za transport i pakovanje u objekat, sazanajemo u tom udruženju.

foto: V. Popović, gminfo.rs

– Poželjno je da nam se zainteresovani volonteri jave, kako bismo mogli organizujemo prevoz i ishranu. Mogu se prijaviti putem Fejsbuk stranice GM Optimist ili na e-mail: gmoptimist@gmail.com. Tokom oktobra organizovaćemo i druge volonterske akcije, kao što su čišćenje Despotovice u gornjem toku, uređenje školskog igrališta u Bogdanici, sađenje drvoreda pored Despotovice… Biće dosta prilika da naši sugrađani, a naročito mladi, iskažu svoj aktivizam i želju da živimo u lepšem okruženju – kaže za naš portal Bojan Milovanović, predsednik udruženja GM Optimist.

foto: V. Popović, gminfo.rs

Akcija je deo programa “Šta nam teško“ koju sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-om iz Obrenovca, organizacijom Tim 42 iz Leskovca i GM Optimistom iz Gornjeg Milanovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Čivović: Prijava za treću dozu nije potrebna ni za jednu vakcinu

Sledeći članak

Kiša i pad temperature – kada se razilaze oblaci