• 8 jula, 2020

Izborni štab milanovačkih socijalista na novoj adresi, u centru grada

foto: gminfo.rs

„Socijalisti već danima vode jednu poštenu kampanju sa jasnim i jedinstvenim programom obilazeći sela i domaćine gde sakupljaju informacije i bave se rešavanjem problematike građana naše Opštine Gornji Milanovac“, saopštavaju iz OO SPS u Gornjem Milanovcu.

„Želimo da saopštimo sugrađanima naše Opštine Gornji Milanovac da su informacije sa terena jasne, i da se oseća jaka podrška mnoštva građana. Mladi ljudi su posebno iznenađenje, jer su prepoznali kvalitet kandidata sa liste, na kojoj se nalazi dosta novih lica koja su tu sa namerom da zajedno radimo na stvaranju boljeg društva i novih sistema vrednosti u našoj opštini.  Građani se bude, prepoznaju nas, pozitivne vibracije se osećaju na svakom ćošku tako da slobodno možemo sa ponosom da kažemo „da su socijalisti ponovo u modi,“ navodi se u saopštenju.

foto: gminfo.rs

„Novi lokal, izborni štab koji smo otvorili u Sinđelićevoj ulici, u samom srcu grada,  još jedan je dokaz da želimo da što više budemo bliži građanima i prikupimo što više informacija, kako bi zajedno nalazili rešenja i predstavili naš plan i program za naredni period. Zato ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane Gornjomilanovčane da mogu svakog dana da se prošetaju do našeg štanda, porazgovaraju sa našim odbornicima, članicama Foruma žena, omladincima i rukovodstvom OO SPS Gornji Milanovac, razmene stavove i mišljenja na razne teme. Socijalistička partija Srbije Gornji Milanovac na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21.06.2020. očekuje veliku pošdrku naših sugrađana i ubedljivu pobedu“, kažu milanovački socijalisti u svom saopštenju i dodaju:

foto: gminfo.rs

„Još jednom mi socijalisti želimo da se zahvalimo na velikoj podršci našim članovima, simpatizerima i novim licima koji prepoznaju nas prave socijaliste, koji su se uvek borili za socijalnu pravdu, jednakost, besplatno školstvo, zdravstvo i zalagali za radničku klasu, za jednake šanse svima, da ne slušaju svakakve priče koje se ovih dana provlače po medijima, društvenim mrežama, jer politički neistomišljenici očigledno nemaju ideju ni kadrove koji su sposobni i preduzimljivi, već kopiraju programe i zalažu se za nekakve stavove koje ni sami ne znaju da prepišu, a da ne govorimo o realizaciji. Mi imamo kadrove, ne plašimo se rada, jer MI umemo i znamo kako, MI SMO SOCIJALISTI I ZATO ZAOKRUŽITE BROJ 2,“ stoji u saopštenju koje potpisuje Informativna služba OO SPS u Gornjem Milanovcu.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

OO Dveri: Društveno pomirenje, dijalog i dogovor

Sledeći članak

PSOGM: Infrastruktura je gorući problem u opštini Gornji Milanovac