• 26.02.2024.

Kadeti OKK Takova poraženi od Borca

foto: OKK Takovo

U hali SC „Breza“ odigrana je utakmica IV kola regionalne košarkaške lige mlađih kategorija. Kadeti OKK Takova ugostili su kadete Borca iz Čačka. Rezultat utakmice 39:63 (10:17, 11:12, 11:17, 7:17) u korist ekipe Borca.

Kadeti Takova u utakmicu ušli su daleko angažovanije i borbenije u odnosu na prethodnu utakmicu. Presingom iznuđeno je nekoliko ukradenih lopti, skokovi u odbrani i napadu dali su priliku za lake poene.

foto: OKK Takovo

Međutim neke prilike u kontra napadu nisu iskoričćene. Rezultat takvog pristupa igri bila je ravnopravna igra u prvom poluvremenu protiv atletski dominantnije ekipe iz Čačka koja nije pretočena u egal rezultat.

U drugom poluvremenu košarkaši Takova nastavili su angažovano, međutim lične greške i umor uticale su na intezitet odbrane i koncetraciju u napadu najviše u četvrtoj četvrtini.

foto: OKK Takovo

Poenterski istakli su se Nikolić sa 10 poena, Lečić 9, Vujičić i Matić sa po 6 poena, Jovanović 4, Savić 2, Ilić 1 i Milosavljević 1.

Utakmica pionira Takova protiv Železničara iz Čačka je odložena. Termin odigravanja utakmice biće naknadno određen.

foto: OKK Takovo

U sledećem V kolu kadeti i pioniri Takova su slobodni. Sledi pauza u prvenstvu do početka marta koja je planirana da se iskoristi za odigravanje što više prijateljskih trening utakmica.

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Metalac najbolji primer ekološke preduzimljvosti

Sledeći članak

Srbija na zapadu – 6 (VIDEO)