• 5 avgusta, 2021

KK Takovo: Karate seminar početkom aprila

foto: KK Takovo, arhiva

Protekloog vikenda u Jagodini održan je 15. jubilarni karate seminar u organizaciji karate kluba „Hai Ken“. Seminar je vodio predsednik Karate Akademije Srbije Sensei Velibor Dimitrijević majstor 7. DAN karatea, na kojem je učestvovalo i osam članova „Takova“ i to  svi starijih uzrasnih kategorija, kadeti, juniori i seniori.

Sledeći seminar se odžava u G. Milanovcu od 3. do 5. aprila gde će domaćin biti „Takovo“. Očekuje se dolazak preko 100 sportista i učesnika iz Srbije i država bivših republika, ali tradicionalno i iz Švedske i Engleske.

Ovo će biti 14. po redu seminar u organizaciji našeg kluba i očekujemo dolazak velikog broja učesnika. Poznati smo po dobroj organizaciji i prepoznatljivi u celom regionu kao klub sa najvećom tradicijom i klub koji daje veoma veliki doprinos razvoju karatea kako u Milanovcu tako i u Srbiji. Pored toga imamo i velike takmičarske ambicije što će naša javnost uskoro saznati, jer pored regionalnih i republičkih takmičenja očekuje nas u aprilu i izlazak na evropsko prvenstvo gde ćemo imati jednog predstavnika – rekao nam je prvi trener kluba Miloš Marković majstor 2. DAN u karateu.
Onje dodao da se u klubu intenzivno radi uprkos teškoj situaciji s obzirom na sezonu gripa kao i godišnji raspust koji uvek utiče na intenzitet rada u klubu ali, kako kaže, to im ne predstavlja nikakav problem.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Čačanska policija zaplenila više od 1,7 kg marihuane

Sledeći članak

Dveri: Zašto su lažni izbori osnov svakog otrova u Srbiji