• 4 marta, 2021

Kliskanje na Ciletovoj livadi

foto: KK Milanovac

Poslednji dan zimskog raspusta mališani Karate kluba “Milanovac” odlučili su da provedu na najbolji mogući način. Uprkos hladnoći, obukli su svoje skafandere, navukli kape, rukavice i šalove, naoružali se svako svojim “kliskom” i dobar deo dana proveli su na snegu, zajedno se kliskajući i družeći.

foto: KK Milanovac
foto: KK Milanovac

Ni ovog puta nije izostala dobra organizacija kluba, pa su se tako mali karatisti u pauzama zagrevali toplim čajem i služili raznoraznim poslasticama.

foto: KK Milanovac

Kao i uvek, roditelji su dali veliki doprinos, pa su tako redom pristizali vrući “bakini kolači”, domaći keksići sa džemom, razne druge đakonije i kao vrhunac ovog prelepo provedenog dana stigle su i vruće krofne Jocine bake, koje su svojim opojnim mirisom privukle i ostalu dečicu sa susedne staze. Naravno, svi su bili dobrodošli, pa su tako, pored malih karatista, i ostala deca dobila posluženje.

foto: KK Milanovac
foto: KK Milanovac

Umorni, iscrpljeni, rumenih obraza, ali sa osmehom na licu, jedva su prihvatili činjenicu da je druženju tog dana polako došao kraj. Sutradan su u svojim školama i vrtićima redom svi prepričavali baš ovaj, kao najlepše provedeni dan na raspustu.

foto: KK Milanovac
foto: KK Milanovac

Naš klub je veoma prepoznatljiv po aktivnostima koji nisu isključivo vezani samo za trening i to je jedan veoma važan element u našem programu rada. Veoma je bitno da deca imaju druženja i izvan sale, jer su to upravo one stvari koje njih još više povezuju i učvršćuju. Kao što se već zna, naš klub redovno posećuje bioskop, pozorište i druge kulturne manifestacije, a svaki trenutak se koristi i da se prilikom odlaska na takmičenja napravi dodatni izlet i posete najlepši predeli naše zemlje, kao i verski i kulturno-istorijski spomenici. Ovakav vid druženja, ne samo da je lep i zabavan, nego je i najzdravija opcija koju deca mogu imati, gde će kroz igru, zabavu i smeh biti fizički aktivni na svežem čistom vazduhu – rekao je Đorđe Petrović, trener KK „Milanovac“ i dodao da se nada da će im vremenski uslovi omogućiti da još jednom ove sezone ponove ovakvo druženje.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Streljaštvo: Medalje za Emiliju, Filipa i Eleonoru

Sledeći članak

Koštunići: Plivanje za časni krst (foto)