• 6 јуна, 2020

Kovačević se nada da će Sabor violinista se svrstati uz „Exit“ i Sabor u Guči

foto: Opština G. Milanovac

SABOR VIOLINISTA SRBIJE U PRANJANIMA

Povodom Sabora violinista Srbije u Pranjanima konferenciju sa novinare održali su predsednik Saveta MZ Pranjani, Radovin Veselinović, član žirija na predstojećem Saboru violinista, Mićo Kujundžić, kao i predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.

Predsednik pranjanske mesne zajednice, Radovin Veselinović je istakao da se ponosi činjenicom što se u ovom trenutku nalazi na čelu sela i ponovio da će se Pranjanci i ovom prilikom pokazati kao dobri domaćini.

Mićo Kujundžić je ocenio da je Sabor violinista u Pranjanima najveći kulturni projekat u Srbiji ove godine i predočio detalje trodnevnog programa. Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević je izrazio nadu da će se ovaj sabor svrstati uz „Exit“ i Sabor u Guči.

– Naš Kulturni centar je nominalno organizator, pa je opština, za ovu godinu, opredelila milion i po dinara za ovu manifestaciju. Naravno, tu su i sponzori i mnogi ljudi dobre volje koji su pomogli pripreme i koji su obezbedili brojne nagrade, ali, o tome ćemo detaljnije kada se manifestacija završi. Sredjivanje puteva i čišćenje same pranjanske varošice je uradjeno van tih sredstava, jer smo želeli da se Pranjani svetu prikažu u novom, lepšem svetlu – istakao je Kovačević.

Inače, kako je predsednik Kovačević rekao, tokom saborovanja u Pranjanima, ambulanta će raditi 24 časa dnevno, biće obezbedjeno dežurstvo Hitne pomoći, vatrogasaca i policijskih snaga, dok su strujni napon i 4G mreža dodatno pojačani i osnaženi.

 

G. Trifunović, gminfo.rs

Saša Ratković

Prethodni članak

Generalna proba pred početak prvenstva

Sledeći članak

Izdajem