• decembar 11, 2019

Lidl 5. decembra otvara prodavnicu u Gornjem Milanovcu

foto: kompanija.lidl.rs

Lidl prodavnica u Gornjem Milanovcu, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24, počeće sa radom 5. decembra u 08.00 časova ujutru, pa će ukupan broj prodavnica u Srbiji biti 37, saopštila je kompanija Lidl.

Od sada će i građani Gornjeg Milanovca imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu, kao i stanovnici 24 grada Srbije, u kojima je Lidl otvorio svoje prodavnice tokom proteklih godinu dana. Gornji Milanovac će biti 25 grad u kom ovaj nemački trgovinski lanac otvara svoj objekat.

Izvanredan odnos sa potrošačima i saradnicima kompanije Lidl Srbija prepoznala je i međunarodna organizacija ICERTIAS koja je Lidlu dodelila prestižnu medalju „Prijatelj potrošača – jer cenimo naše potrošače“, kao i status „Superiorna izvrsnost“.

Na policama i ovih Lidl prodavnica naći će se 1.600 proizvoda, a među njima 350 proizvoda domaćih dobavljača. Pored redovnog asortimana, u susret predstojećim praznicima, Lidl je pripremio raznovrstan izbor Deluxe proizvoda, idealnih za novogodišnju trpezu.

Za najmlađe – u neprehrambenom delu asortimana možete pronaći drvene igračke visokog kvaliteta, koje pored toga, podstiču motoriku, logično razmišljanje i kreativnost kod dece.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i u Gornjem Milanovcu, biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Violeta

Prethodni članak

Delovi posečene svetinje čame i propadaju kod crkve na Savincu i u kamenolomu

Sledeći članak

Predloženo da roditelji problematičnih đaka obavljaju društveno koristan rad