• 28 septembra, 2021

Milanovčanke Marija Polomac i Bojana Vujadinović državne prvakinje u powerlifting disciplini benč pres

foto: iz privatne arhive

Milanovčanke Marija Polomac i Bojana Vujadinović državne su prvakinje u powerlifting disciplini benč pres za 2021. godinu. IPF državno prvenstvo održano je minulog vikenda u Knjaževcu.

Marija Polomac osvojila je prvo mesto M1 kategorija do 63kg. Ovo je njena četvrta uzastopna titula državnog prvaka i oproštaj od ove kategorije. Takođe, vlasnik je državnog rekorda u ovoj kategoriji.

Bojana Vujadinović osvojila je prvo mesto SJ do 57kg. Titula subjuniorskog državnog prvaka već u njenoj prvoj sezoni oslikava odličan rad sa trenerom Miškom Polomcem, koji kaže da je izuzetno zadovoljan i ovogodišnjim njihovim nastupima.

foto: iz privatne arhive

– Zbog svakodnevnog pogoršavanja situacije sa COVID virusom u našoj zemlji, a na predlog domaćina-organizatora (PBBSK Knjaževac) Državnog prvenstva u BENCH PRESS disciplini koje je prvobitno bilo zakazano za 23. oktobar 2021. godine takmičenje je održano mesec i po dana pre kako ne bi došlo do mogućeg otkazivanja. Mogu da kažem da je bila dobra organizacija domaćina iz i IPF saveza – kaže Polomac.

Prema njegovim rečima veliki broj najboljih domaćih takmičara nastupio je po novom sistemu i rasporedu koji omogućava tačnu satnicu i redosled, a samim tim i brzo odvijanje takmičenja u korist svih.

– Kako klub SPK Polomac 3MP ima i dalje saradnju sa XL Leskovac Marija i Bojana su i ovaj put nastupile uspešno za XL Leskovac i doprinele pobedama uz ostale uspehe kluba da ovaj klub i dalje bude u samim vrhu u Srbiji – zaključuje Polomac.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Izložba na Rudniku: „Pogled unazad“

Sledeći članak

Danas penzije na kućne adrese i na šalterima pošta