• 4 avgusta, 2021

Naprednjaci tvrde: Razbijeno staklo OO SNS kamenom od nekoliko kilograma

foto: GMinfo

OO SNS Gornji Milanovac saopštio je danas da su u toku prethodne noći vandali razbili staklo na njihovim prostorijama „kamenom od nekoliko kilograma“. Rupa na staklu, na fotografiji koju su postavili na svojoj fb stranici ih medjutim demantuje, jer rupa takve veličine nikakno nije mogla biti napravljena „kamenon od nekoliko kilograma“. Nakon što je saopštenje pristiglo u našu u redakciju bez propratnih fotografija, otišli smo na lice mesta kako bi ih napravili.

Medjutim, pomenunto ostećenje primetili smo tek iz neposredne blizine. Naprednjaci su na svojoj stranici objavili fotografiju pometunog oštećenja, a da li je rupa (označena crvenom strelicom na fotografiji) te veličine mogla biti napravljena „kamenom od nekoliko kilograma“ GMinfo ostavlja čitaocima da sami procene.

Naravno da nasilje i demoliranje tudje imovine nije prihvatljivo, ali nije ni prihvatljivo da vladajuća stranaka, koja se kune u istinu i poštenje, na ovaj način obmanjuje gradjanje.

 Saopštenje OO SNS Gornji Milanovac prenosimo u celosti.

„Tokom prethodne noći troje pijanih vandala šetalištem pored Despotovice su vikali, urlali i uznemiravali naše sugrađane iz okolnih zgrada i kamenon od nekoliko kilograma gađali i razbili staklo od prostorija Srpske napredne stranke. Taj čin je izraz nemoći i nevaspitanja koji mora biti sankcionisan od strane policije i tužilaštva jer Gornji Milanovac je bio i biće oaza mira i tolerancije. Svako vandalsko ponašanje i poziv na linč bilo kojeg našeg sugrađana mora biti sankcionisano. Naši sugrađani mogu biti mirni jer je policija na tragu počinioca i svako delikventno ponašanje će biti sankcionisano. Sreća je što dežurno lice u tom trenutku nije bilo u prostorijama, jer ta kamenica je mogla da nanese ozbiljne fizičke povrede,“ kaže se u saopštenju.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Čitalac reporter: Ovako obojeni vlažni pešački prelazi ledena površina u sred leta

Sledeći članak

Izložba o arhimandritu Nićiforu Dučiću