• 20.06.2024.

Odgovor Kristine Milošević OO SNS GM: Pozivam predsednika opštine na TV duel

Kristina Milošević, foto: gminfo.rs

Kristina Milošević iz „Mladih Milanovca“ i stranke „Zajedno“, ujedno i kandidatkinja za narodnu poslanicu, uputila je saopštenje za javnost kao odgovor na objavljen tekst SNS GM: Reakcija na govor Kristine Milošević tokom 22. protesta „Milanovac protiv nasilja“
Saopštenje prenosimo u celosti:

„Na protestu „Gornji Milanovac protiv nasilja“ govorila sam o tome da se mora vratiti čast u politiku. Javni prostor nam je toliko zatrovan mržnjom, lažima, nasiljem i podelama da slušajući političare na vlasti imate onaj neprijatan osećaj u stomaku, jednostavno previše je. Odgovor informativne službe SNS-a na moj govor pokazuje baš beščašće koje ih, sve zajedno na vlasti krasi. Trudeći se da budu još ubedljiviji u svojim lažima, pišu o kojekakvim neistinama koje su realno gledajući lako proverljive za svakog pojedinca koji želi da dodje do istine.

Da bih, kao odgovoran i častan političar stavila tačku na sav besmisao rečenica informativne službe ili koje god njihove službe, osobe, crtanog junaka, pozivam predsednika opštine na TV duel. 
   
Neka ponese sva dokumenta koja potkrepljuju rečenice koje cirkularno piše, svaki put kad ja imam neko političko saopštenje, neka me osramoti uživo, na toj gradskoj, odnosno njihovoj televiziji, kao pravi muškarac, vitez istine, političar. Ili, ako to ne sme, neka nastavi sa lažima. Laž je duboki temelj ove vlasti. TV duel, licem u lice, da vidimo ko laže, jer ko laže taj i krade. Bilo je smešno, pa je bilo jadno, a sad je i mene malo sramota kako se bruka.
 
Ponavljam, živimo u zemlji u kojoj pratim dete u školu, jer nemam sigurnost da će sve biti u redu, gde strahujemo za posao, za egzistenciju, za zdravlje, za sve što bi Ustavom država trebalo da nam obezbedi.

Osnovno osećanje u svojoj zemlji nemamo, a to je da budemo sigurni. I ma koliko puta ponovili laži o meni, mojima, o bilo kom političaru iz opozicije, ma koliko pretili batinašima svima koji dignu glas protiv ove vlasti,  borićemo se.

Svakim potezom uništavate dostojanstvo ljudima – ucenama, pretnjama, pritiscima. U ovoj borbi nisam sama, svaki dan nas je sve više, bliži se kraj okupacije. I da zaključimo – TV duel, vaš teren, vaša televizija, vaš voditelj, vaša pravila, vaša minutaža, dolazimo ja i istina,“ stoji u saopštenju koje potpisuje Kristina Milošević.

gminfo.rs

(*Ovaj tekst je objavljen u vreme predizbornih aktivnosti za izbore 17. 12. 2023. godine. Stavovi u ovakvim sadržajima nisu nužno stavovi redakcije GMInfo, već pripadaju navedenim političkim akterima.)

Violeta

Prethodni članak

Većnici usvojili nacrt budžeta Opštine G. Milanovac za 2024. godinu

Sledeći članak

Preminuo Žarko Laušević