• 3 јуна, 2020

OO SPS: PSOGM-Milisav Mirković svojim licemernim i patetičnim nastupom predstavljaju da su oni socijalisti

Socijalistička partija Srbije u svom saopštenju za javnost navodi „da je već neko vreme, a pogotovu sada, na snazi obmanjivanje građana i simpatizera SPS-a od strane udruženja „Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković“.

Iz OO SPS Gornji Milanovac u svom saopštenju dalje kažu „Predstavnici ove grupacije obmanu građana vrše tako što se svojim licemernim i patetičnim nastupom predstavljaju da su oni socijalisti, tj. „pravi socijalisti“, a realnost je sasvim drugačija. Članovi ovog udruženja na čelu sa Milisavom Mirkovićem su sve suprotno od toga. Većina predstavnika ovog udruženja u proseku promenila je između pet i sedam stranaka. Mnogi, takođe, na čelu sa Milisavom Mirkovićem izdali su SPS, koja im je bila dobra jedino ako bi njih postavljala na najviše funkcije u Opštini“, kažu socijalisti i dodaju:

„Da stvar bude gora, i u intelektualnom smislu jako ponižavajuća za to udruženje, bave se krađom, preslikavanjem i kopiranjem dobro poznatog i poštovanog programa Socijalističke Partije Srbije. Jedan je SPS i jedan je predsednik SPS Ivica Dačić“,  ističu između ostalog iz OO SPS u svom saopštenju, i dalje kažu:

„Stav jednog jedinog i originalnog, unikatnog SPS – koji „STOJI POSTOJANO“ je da građani i simpatizeri naše partije ne nasedaju na laži i prevare „Udruženja spasi i pobedi – Milisav Mirković,“ stoji u saopštenju koje potpisuje Informativna služba OO SPS Gornji Milanovac.

Violeta

Prethodni članak

JP za izgradnju opštine: Odgovor na „Pisma čitalaca: Komunalna i neka druga umeća“

Sledeći članak

PSOGM: Zahtevamo da nam se obezbede isti uslovi za prikupljanje potpisa kao i kod SNS i SPS