• 27.09.2023.

Ovog vikenda počinje festival Priča 2023

Ovog vikenda, od 21 – 23. septembra 2023. godine, velika rok žurka u Hali KK Borac na Moravi. Program počinje u 19:26 sati.

Kako Priča godinama unazad dovodi najveća imena iz sveta rok muzike sa ex Yu prostora, organizatori su se potrudili i ovog puta da Čačak ugosti bendove sa izuzetno uspešnom i dugogodišnjom karijerom.

Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske u kojem će pevati čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova.

Pored već najavljenih Van Gogha, Aerodroma, Bombaj Štampe, Zoe Kida, nastupiće i Smak plus, Mile Kekin, Sunshine i mnogi drugi.

„U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba https://m.facebook.com/srpski.pab/https://www.google.com/search?q=srpski%20pab%20&tbm= biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović https://headliner.rs/ . Spremili smo još mnogo toga, pa zato budite u toku – kažu organizatori.

Sve informacije potražite na sajtu festivala https://festivalprica.com/ kao i na fb stranici https://m.facebook.com/festivalprica/ i instagram profilu https://instagram.com/festival.prica?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Ulaznice za festival se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima GigsTix-a ( u Čačku je to knjižara Vulkan), kao i na sajtu Festivala Priča.

Ulaznice koje su kupljene za junsko, odloženo izdanje, važiće i u novom terminu.

Ono što odlikuje čačansku Priču je vrhunska produkcija, tako da publika može da očekuje odličan zvuk, zanimljive efekte i sjajan provod.

PR TEKST

Violeta

Prethodni članak

Otvorena izložba “Naša sugrađanka kraljica Draga između slave i anateme” (+FOTO)

Sledeći članak

Nestabilno i toplo vreme, posle podne kiša u većem delu zemlje