• april 4, 2020

Pet zlatnih, jedna srebrna i dve bronzane medalje za Do Kan

foto: KK Do Kan

Na karate turniru „Aranđelovac open“ koji je održan proteklog vikenda u Aranđelovcu uz učešće oko 300 takmičara, ekipa KK Do Kan imala je zapažene nastupe i tom prilikom osvojila pet zlatnih, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

foto: KK Do Kan

U borbama su se takmičili Veljko Petrović (kadeti – 70kg) koji je posle dužeg vremena zablistao i nakon tri pobede bez izgubljenog poena ubedljivo osvojio prvo mesto, kao i najbolji takmičar ovog kluba u protekloj godini Pavle Kovačević (juniori – 61kg) koji je ubedljivim nastupima nakon evropskog prvenstva još jednom potvrdio da mu u Srbiji nema premca.

U katama su blistali mlađi takmičari gde su zlatne medalje osvojili Mina Ivanović (poletarke D klasa), Igor Dobričić (pioniri D klasa) i Janko Ristović (E klasa), do srebra su došle poletarke u kata timu (Mina i Dragana Ivanović i Đurđa Mirjanić), a bronzano odličje pripalo je Đurđi Mirjanić (poletarke E klasa) i Dragani Ivanović (poletarke D klasa).

Raduje dobar nivo forme svih takmičara pred važna takmičenja koja slede, a to su Prvenstvo regiona za mlađe uzrasne kategorije i Kup regiona za seniore, koji će biti održani početkom marta u Čačku.

Violeta

Prethodni članak

Komentar – Miki Mećava

Sledeći članak

Prodajem