• 22.09.2023.

Preventivni pregledi 7. i 8. avgusta i u Domu zdravlja

foto: gminfo.rs

U milanovačkom Domu zdravlja 7. i 8. avgusta biće organizovana akcija preventivnih pregleda. Tom prilikom građani i građanke Gornjeg Milanovca imaće priliku da, bez uputa lekara i zdravstvene knjižice, provere svoje zdravstveno stanje, potvrdili su za GMinfo u toj zdravstvenoj ustanovi.

– Pozivamo sva zainteresovane osobe da u navedenom periodu dođu u prostorije Doma zdravlja Gornji Milanovac (Odeljenje opšte medicine 2 – medicine rada, ul. Vojvode Milana br.36) gde će, u prostorijama Savetovališta za dijabet, biti u prilici da obave: merenje krvnog pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, EKG, pregled specijaliste opšte medicine… Po potrebi će biti upućivani i na pregled kod drugih specijalista: ORL, oftamolog, laboratorija, ginekolog, internista, hirurgija itd. – kaže Aleksandar Čivović v.d. direktora Doma zdravlja Gornji Milanovac.

Prema njogim rečima u isto vreme, u okviru iste službe, ali na adresi Ul. Tihomira Matijevića 1, vršiće se imunizacija zainteresovanih osoba.

– Pozivamo sve sugrađane da se odazovu ovoj akciji i uzmu učešća u očuvanju, odnosno unapređenju svoga zdravlja i vakcinišu se jednom od dostupnih vakcina kako bi bezbrižnije ušli u jesen i zimu pred nama – poručio je Čivović.

Podsećamo Opšta bolnica Gornji Milanovac, takođe, 7. i 8. avgusta organizuje preventivne preglede, koji će se obavljati od 8 do 14 sati.

Povezana vest – Preventivni pregledi u GM: Opšta bolnica 7. i 8. avgusta otvorena za sve pacijente

V.P. gminfo.rs

Pratite portal GMinfo.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Violeta

Prethodni članak

USS SLOGA: Protest podrške najstarijem lokalnom mediju Takovske novine

Sledeći članak

Ljubavni problemi, S2 E1