• 23 januara, 2021

Promocija novog albuma „Nebo iznad Starog grada“ u G. Milanovcu

foto: starigrad.co.rs

Orkestar „Stari Grad“ je u beogradskoj Riznici Vina, u oktobru 2019. godine, predstavio svoj novi, debi album u izdanju PGP-RTS-a „Nebo iznad starog grada“. Milanovačkoj publici predstaviće ga 14. februara, u 20 sati, u Domu kulture.

Osim novih pesama, poput Nema meni sna, Kišobran, Oprosti, izvedeni su i neki starogradski hitovi, čime su članovi orkestra opravdali odavno stečen epitet orkestra koji “slavi život, donosi vedro raspoloženje, budi najuzvišenije emocije i rasplamsava radost”.

Album „Nebo iznad starog grada“ predstavlja zaokruženu, muzičku celinu sa deset iskrenih tekstova, uz koje čovek može da se raduje, tuguje, veseli i uživa iz srca i duše.

Orkestar Stari Grad stupa na muzičku scenu davne 1994 godine, kao akustični četverac poznat po tome što su među prvima na svojim akustičnim instrumentima uspešno obrađivali mnoge domaće i svetske melodije. S vremenom su dolaskom novih snaga, sačinjenih od vrsnih muzičara izrasli u veliki orkestar, koji je kadar za velika dela i izazove, kojima su i više nego dorasli.

Sve to zahvaljujući nepresušnom izvoru energije i izvrsnim temeljima baziranim na svim muzičkim pravcima, koji se konstantno razvijaju i nadograđuju. Ono što ih čini autentičnim, jesu njihova snažna energija i iskren odnos prema publici, koja im to vraća na najlepši mogući način.

Obzirom na višegodišnje iskustvo i tim koji uvek pobeđuje, za razliku od mnogih, Orkestar Stari Grad vam obećava kvalitet i provod za pamćenje 14. februara u Domu kulture u Gornjem Milanovcu.

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Ukida se zabrana zapošljavanja u prosveti

Sledeći članak

Metalac Fad: Ispod plana ali i dalje trend rasta