• 29.09.2023.

Prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Čačku

foto: NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Čačak organizuje prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga u sredu, 30. marta 2022. godine od 11 do 14 časova, u holu Doma kulture u Čačku, Trg ustanka 2.

– Filijala Čačak je i ove godine uspela da obezbedi izuzetnu ponudu slobodnih poslova. Učešće je, do sada, prijavilo blizu 40 poslodavaca iz Čačka, Lučana, Kraljeva. Prijavljene su potrebe za zapošljavanje novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme. Traženi su vaspitači, inženjeri elektro i mašinske struke, radnici u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, prehrambenoj, grafičkoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za prodavacima, vozačima, radnicima u administraciji i dr –  navode iz NSZ.

Na Sajmu će, između ostalih, biti prisutni: Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, DOO „Stax Technologies”, DOO „Unipromet”, DOO „Lastva“, DOO „Suvobor koop nn“, UTP „Morava“, PU „Mimiland“, PU „Čarolija“, DOO „Steel Product & Project“, DOO „Wieland production“, DOO „Blue Line“, DOO Pekara „Pons“ i dr.

Iz NSZ navode da Nemačka kompanija „Leoni“ DOO, jedna od većih kompanija u Srbiji koja ima svoju proizvodnju u Kraljevu, ima potrebu za zapošljavanjem više od 2.000 novih radnika u ovoj godini. Prijavila je svoje učešće na Sajmu u nadi da će i ovom prilikom obezbediti određen broj kvalitetnih kadrova.

Pozivamo sve tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje biografije, a u neposrednom razgovoru i predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Bakina pita sa jabukama: Sočna, a jednostavna (RECEPT)

Sledeći članak

Još desetoro kovid pozitivnih