• 4 decembra, 2020

Reagovanje OO SPS na PSO GM: Zahvalni što bivša načelnica Opštinske uprave nije nikada bila naš član

foto: gminfo.rs

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije Gornji Milanovac uputio je reagovanje naDemanti PSO GM: Kovačević kao čovek Tomislava Nikolića treba da se preispita“ koje prenosimo u celosti.

„Poštovani gospodine Mirkoviću, Socijalistička partija Srbije Vam je zahvalna što ste potvrdili činjenicu da bivša načelnica Opštinske uprave nije nikada bila naš član i da sa nama nema nikavih dodirnih tačaka, a o njenim sposobnostima, kvalitetu i profesionalnošću o kojima govorite, neka cene kompetentni ljudi u toj oblasti, kao i nadležne institucije.

Što se tiče kako Vi kažete dodvoravanja koalicionom partneru, SPS nema potrebe za tim, SPS je brend Srbije i Gornjeg Milanovca koji traje već 30 godina.

SPS stoji postojano, što se ne bi moglo reći za Vas obzirom da ste u svojoj političkoj karijeri više puta menjali političke opcije od SPS-a, preko Radničko-seljačke stranke i Pokreta za opštinu Gornji Milanovac do Pokreta za spas GM.

Socijalistička partija Srbije je u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom u Gornjem Milanovcu još od 2013. godine. Tada Vam to nije smetalo jer Vam je bilo lepo da budete predsednik opštine, tada ste i Vi to podržavali.

Međutim, shodno vašim promenama političkog raspoloženja, zanimljivo je da ste ostali nemi na sulude ideje, hvalospeve i predloge nekolicine vaših odbornika da se aerodrom u Pranjanima nazove po Draži Mihajloviću.

Socijalistička partija Srbije će na sednicama Skupštine opštine podržavati sve one tačke Dnevnog reda koje su neophodne za razvoj našega grada i opštine u celini, to je stvar političke kulture i koalicione korektnosti,“ kaže se u saopštenju OO SPS Gornji Milanovac.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Covid – 19 u GM: Još 17 registrovanih novoobolelih, dve osobe preminule

Sledeći članak

Reagovanje OO SNS GM na PSO GM: Lažno demantovanje Milisava Mirkovića