• 7 јуна, 2020

Reagovanje OO SPS na tekst „Milovanović: Vratiti budžete Mesnim zajednicama i JP za puteve“

OO SPS G. Milanovac saopštenjem za javnost je reagovao na tekst objavljen na našem portalu juče, 4. marta pod naslovom „Milovanović: Vratiti budžete Mesnim zajednicama i JP za puteve“

„Socijalisticka partija Srbije“, brend koji stoji postojano 30 godina, jedina je prava levica u Srbiji koja se zalaže za socijalnu pravdu i socijalnu jednakost, jednaku šansu za sve gradjane, besplatno školstvo i zdravstvo. Jedina smo stranka koja se zalaže za radnike, njihova prava i da svaki radnik može da živi i prehrani svoju porodicu od sopstvenog rada“, saopštavaju milanovački socijaliisti.

Oni u svom saopštenju kažu da „politički program OO SPS Gornjeg Milanovca je jasan I svaki gradjanin naše gornjomilanovačke opštine zna kako su je Socijalisti domaćinski vodili, gradili i iza sebe ostavili kapitalne investicije, koje su čak i danas pojam za neke naše opštine i gradove iz komšiluka“.

„Apelujemo na dotične političke rekreatore (sa slike), koji su ukupno promenili oko 15-ak političkih stranaka, da prestanu da manipulišu sa programom i idejama Socijalisticke partije Srbije Gornjeg Milanovca i da građani opstine Gornjeg Milanovca znaju da razlikuju orginal od kopije. Lider novoosnovane grupe gradjana PSOGM gospodin Mirković Milisav, koji je izdao ideologiju i program SPS-a ponovo bi preko programa SPS-a skupljao glasove sa istim onim ljudima koji su glavni krivci za njegov politički brodolom,“ ističu se u saopštenju OO SPS i dodaje:

„Sinonim SPS-a su kontinuitet, vernost, istrajnost, stabilnost I sigurnost, jer naša boja je crvena i uvek ćemo je dostojanstveno braniti, a drugi imaju razloga da crvene zbog mnogih razloga. Da su socijalisti ovoga proleća u modi gradjani Opstine Gornjeg Milanovca ce to prepoznati 26. aprila 2020.“, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Informativna sluzba OO SPS G. Milanovac.

Violeta

Prethodni članak

Raspored bogosluženja prve nedelje posta

Sledeći članak

Mališani PU „Sunce“ obeležili 5. mart – Svetski dan energetske efikasnosti