• 19 aprila, 2021

RK Omladinac: Župljani opravdali ulogu favorita i prve pozicije

RK Omladinac

Rukometaši Omladinca su u okviru 13-og kola Prve rukometne lige Srbije – Zapad gostovali ekipi ,,RK ŽUPA’’ u Aleksandrovcu i pretpreli poraz posle niza pobeda rezultatom RK Župa – RK Omladinac 33:23 (pol.14:11)

I pre početka, znalo se da je ekipa domaćina jako kvalitetna ekipa, znatno starija i iskusnija, bez poraza do sada, prvi kandidat za baraž i ulazak u viši rang i da će biti mnogo teško.

I ako krajnji rezultat deluje ubedljivo, Omladinci se ni u jednom delu nisu obrukali na terenu, čak su i u većini utakmice ravnopravno parirali domaćinu i pravili velike probleme kako u odbrani tako i u napadu. Svakako, čestitke ekipi Župe na pobedi i puno sreće u nastavku prvenstva i baražu za ulazak u viši rang – kažu u RK Omladinac.

Naredno 14. kolo, Omladinci igraju na svom terenu protiv još jedne dobre ekipe ,,RK Beli anđeo’’ iz Prijepolja. Gostujuća ekipa je takođe vrlo iskusna i kvalitetna ekipa, jako neugodna, i sigurno da će biti teško na terenu.

Omladincima preostaje da se taktički pripreme dobro za predstojeću utakmicu i da pokušaju da se vrate na pobednički kolosek.

Utakmica se igra u nedelju 11. aprila sa početkom u 18 sati bez prisustva publike.

N.M. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Na evidenciji 3,9 odsto više nezaposlenih, u planu novi podsticaji i programi NSZ

Sledeći članak

Izložba starih radio i tv-aparata rudničko – takovskog kraja