• 28 septembra, 2021

Šansa za nezaposlene: Konkursi za subvencije i privremeno zaposlenje

foto: NSZ

U toku su konkursi za subvenciju za samozapošljavanje nezaposlenih i za poslodavce zainteresovano da privremeno zaposle ljude kroz stručnu praksu i javne radove Opštine Gornji Milanovac i Nacionalne služba za zapošljavanje – Filijala Čačak

Naime, u toku su dva javna poziva – Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje i Javni poziv poslodavcima za realizaciju programa stručne prakse

Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje je od 19.07.2021. godine, kada je objavljen na oglasnim tablama i sajtovima Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Gornji Milanovac, a poslednji rok za podnošenje zahteva sa biznis planom je 02.09.2021. godine.

Informacija o meri, obrazac zahteva sa biznis planom i spisak delatnosti koje ne mogu biti subvencionisane dostupni su u Nacionalnoj službi za zapošljavanje – Filijali Čačak, Ispostavi Gornji Milanovac, na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje www.nsz.gov.rs i na sajtu opštine Gornji Milanovac www.gornjimilanovac.rs.

Javni poziv poslodavcima za realizaciju programa stručne prakse je otvoren od 19.07.2021. godine kada je objavljen na oglasnim tablama i sajtovima Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Gornji Milanovac, do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu, a najkasnije do 30.09.2021. godine.

Zahtev za učešće u programu podnosi se Nacionalnoj službi za zapošljavanje-Filijali Čačak,Ispostava Gornji Milanovac Ul. Kneza Aleksandra broj 35, neposredno ili putem pošte, na propisanom obrascu.

Informacija o programu i obrazac zahteva dostupni su u Nacionalnoj službi za zapošljavanje – Filijali Čačak, Ispostavi Gornji Milanovac, na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje www.nsz.gov.rs i na sajtu opštine Gornji Milanovac www.gornjimilanovac.rs.

Precizne uslove za konkurisanje za svaki od ovih konkursa / javnih poziva, ko su prioritetne kategorije nezaposlenih, a koje poslodavci, kao i sve ostale neophodne podatke možete videti na www.gornjimilanovac.rs

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Izdajem stan u centru Gornjeg Milanovca

Sledeći članak

Ko ima pravo da se prijavi za subvencije za zamenu stolarije i izolacije i šta je potrebno od dokumenata