• 5 decembra, 2021

Saopštenje UG „PSOGM – Milisav Mirković“: U Gornjem Milanovcu SPS praktično ne postoji

„Poslednje saopštenje lokalnog SPS-a, ponovo isto kao i sva prethodna, samo je potvrdilo da smo bili u pravu da u Gornjem Milanovcu SPS praktično ne postoji. Postoji samo jedna uplašena i politički nevidljiva interesna grupica oko Jovice Carevića i bukvalno ništa više,“  kaže se u saopštenju UG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac –  Milisav Mirković“ (PSOGM), za koje ističu da je odgovor na Reagovanje OO SPS GM na tekst „PSOGM-Milisav Mirković: Zapostavljeni Dražimir i Draža“

Saopštenje prenosimo u celosti.

„Naše najnormalnije ukazivanje na činjenicu da se nisu setili (a najverovatnije da nisu smeli da se sete) da predlože da bar jedna od 1149 (i slovima – hiljadu sto četrdeset devet) ulica dobije naziv po Dražimiru Marušiću to jasno dokazuje. Dokazuje to i njihova nervozna, gotovo uličarska i ispod svakog nivoa reakcija, koja ama baš nikakve veze sa istinom nema.

Kada je reč o Dražimiru Marušiću, verovatno bi se danas postideo ovakvog SPS-a. Pa, zar bi Dražimir pristao na ovakav ponižavajući položaj i na ovakva ponižavajuća kadrovska rešenja? Zato, bolje i da mu ne podižu spomenik ispred svojih prostorija u koje danas on verovatno ne bi ni hteo da uđe.

Njihova želja da vređaju i omalovažavaju one, koji su upravo zbog takvih istupili iz SPS-a, najbolje svedoči o tome kakav im je položaj u koaliciji sa Dejanom i Jadrankom. Sve što bi hteli da kažu njima, oni poput pudlice koja se udvara gospodaru, šalju na našu adresu.

U istom stilu je njihovo identifikovanje sa nazovi uspesima sadašnje vlasti. Pogotovu što sve ono što su nabrojali ne vredi koliko jedan projekat koji su uradili Marušić ili Mirković. Zar se to može porediti sa nekom potrebnim elektronskim brojanjem glasova u lokalnoj skupštini, preskupim dečjim igralištem i zabavnom priredbom sa Domom kulture, Gimnazijom, Starim sudom, Prvom osnovnom, novom neuropsihijatrijom, dovđenjem gasa i vode… i ko bi sve nabrojao? Dovoljno je samo proći kroz grad i uporediti ko je šta uradio.

Na kraju, moramo da ih upozorimo da već više od dvadeset godina živimo u dvadeset prvom veku, da je odavno prošla 1945, da je srpskom narodu neophodno pomirenje, da smo u međuvremenu mnogo toga doživeli i preživeli i da novo vreme donosi nove izazove.

Među tim izazovima, jedan od najvežnijih su ekološki problemi, naročito onaj u Marušićevim Pranjanima, o kom grupica Jovice Carevića podanički ćuti,“ stoji u saopštenju.

Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. GMinfo nije autor teksta.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

 

Violeta

Prethodni članak

Dveri GM: Ni poterati, ni povesti

Sledeći članak

OK Takovo Zvezda Helios iz kola u kolo ređa pobede