• 22.09.2023.

Svečana akadamija i četvrta zabava TAKO VOLIM TAKOVO

Četvrta po redu zabava TAKO VOLIM TAKOVO zabavnog i donatorskog karaktera biće organizovana u sredu 11. avgusta, sa početkom u 20 časova, u hotelu „Šumadija“, pre toga u 18 sati, u Domu kulture biće održana svečana akadaemija povodom 110 godina postojanja fudbalskog i 45 godina odbojkaškog kluba TAKOVO.

Dugo smo se dvoumili na koji način da obeležimo velike jubileje, 110 godina postojanja fudbalskog i 45 godina odbojkaškog kluba TAKOVO.

Sa jedne strane živimo u specifičnim uslovima, a sa druge bilo bi nam žao da ovakve jubileje, koji su obeleženi i istorijski najboljim rezultatima kolektiva, koji su skromnim ali marljivim i predanim radom uz puno ljubavi, na častan i pošten način uspeli da ostvare velike ciljeve.

Mišljenja smo da svi mi koji smo na različite načine vezani za Gornji Milanovac i ime Takovo, treba da smognemo snage i ovo dostojanstveno obeležimo

Veliko bi nam zadovoljstvo bilo da u sredu 11. avgusta prema programu u prilogu budete prisutni na obeležavanju jubileja.

Posle svečane Akademije u Domu kulture, preselili bi se u veliku salu Hotela na večeru i zabavu koja će u svrhu uvek izazovnog popunjavanja budžeta imati i donatorski karakter.

Po konceptu Zabave iz prethodnih godina mnogi prijatelji klubova će se postarati da troškovi organizacije budu minimalni, sa kompletnom hranom i pićem i veoma kvalitetnim zabavnim programom, a sa druge strane naši sugrađani i firme će kupovinom karata i donacija prema mogućnostima pomoći popunjavanje budžeta.

Naša zvezda vodilja prema strukturi naših karaktera, ali i odsustvu mogućnosti za pronalaženje generalnih sponzora, svih ovih godina bila je da uložimo veliku ljubav, rad, upornost i transparentnost koji će sa druge strane pobuditi masovnost u kojoj će svako pomoći koliko može. Tako je i sada.

U ovim klubovima trenutno imamo skoro 450 dece, devojaka i momaka.

U odnosu na Zabavu koju smo ranije pravili, ovog puta zbog povoda okupljanja i zvaničnih gostiju sa strane i dobitnika jubilarnih priznanja, od kojih naravno ne možemo očekivati kupovinu karata, kao i činjenice da ni klub, ni Opština, ni Savezi ne mogu biti pokrovitelji, želja nam je da uključimo veći broj firmi i pojedinaca koji to mogu i žele, a koji bi prema mogućnostima pomogle organizaciju i omogućile popunjavanje budžeta.

Svojim prisustvom koje nam je najvažnije nadamo se da ćete naći načina da nas podržite kao što u kontinuitetu radite na čemu vam se još jednom maximalno zahvaljujemo.

Celokupan prihod od ulaznica namenjen je daljoj stabilizaciji klubova i obnavljanju infrastrukture.

Ulaznice i sve informacije na 063 647 424 Darko i 063 568 368 Nenad

 

Jovan Lazić, predsednik OK Takova i Vladimir Simić, Predsednik FK Takovo

Pratite portal GMinfo.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Violeta

Prethodni članak

Ljubavni problemi, S2 E1

Sledeći članak

FK Metalac: Uvek je vreme za pobedu, ali se i protivnik pita