• 15 avgusta, 2020

SWMF dobio novu adresu, klikom na festival

foto: I. Milošević

Zbog vanrednog stanja i mera koje Vlada Republike Srbije i Opština Gornji Milanovac su preduzele u cilju suzbijanja pandemije virusa korona sve predviđene manifestacije planirane tokom aprila su odložene, a među njima i Srpski festival svetske muzike.

Klikom na fotografiju u videu ispod možete pogledati izjave i poruke učesnika festivala ↓↓↓

foto: SWMF

Veliko hvala svima koji su nam se javili sa porukom podrške kako festivalu tako i svima koji se trenutno nalaze u izolaciji. Festival nije održan u planiranom terminu ali obećavamo da ćemo se uskoro videti, kada situacija to dozvoli. Hvala svima koji su nam pomogli u pripremi festivala – opštini Gornji Milanovac, Kulturnom centru, Turističkoj organizaciji, svim sponzorima, prijateljima festivala i medijskim pokroviteljima. Uskoro će muzičari naštimovati svoje žice, uskoro će ulice krasiti sve do jednog nasmejano lice i uskoro će Gornji Milanovac opet biti GRAD FESTIVAL – rekao je direktor SWMF Slobodan Božović i dodao:

foto: I. Milošević

– Ostanite kod kuće, čuvajte sebe, svoje najbliže i sve ljude oko vas, a mi se uskoro vidimo na jednoj od festivalskih pozornica. Živi bili i svako dobro.

Podsećamo 12. Srpski festival svetske muzike trebalo je da bude održan od 16.-26. april i kompletan program festivala bio je spreman, ali je novonastala situacija učinila da se njegovo održavanje pomeri. Nadamo se boljim vremenima i dobrim svirkama.

V. Popović gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Prilagođeno radno vreme Lidl prodavnica za prvomajske praznike

Sledeći članak

Komentar – Evrići