• 27.03.2023.

Toplije i oblačno, ponegde kiša – do 12 stepeni

foto:pixabay.com

Danas malo toplije, biće oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Duvaće košava. Jutarnja temperatura od 1 do 5, najviša dnevna od 6 do 12 stepeni.

Ujutru i pre podne na jugozapadu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Više padavina se očekuje na jugozapadu i jugu sa količinom od 15 do 30 mm za 24 časa.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 5 , a najviša dnevna od 6 do 12 stepeni.

U utorak oblačno, u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku jak, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 1 do 4, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni.

U sredu ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno u većini krajeva suvo, samo u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 3 do 6 stepeni.

U četvrtak ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno u većini krajeva suvo, samo u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 2 do 5 stepena.

rts.rs

Violeta

Prethodni članak

Odbojka: Takovo poraženo od Spartaka

Sledeći članak

Gradsko groblje – 23. januar