• 28 septembra, 2021

Za Aniku: Mladi Milanovca doniraju knjige, Nikola trči polumaraton, deca prodaju crteže, kokice…

foto: Mladi Milanovca

Mladi Milanovca: Donacija za Aniku, besplatna knjiga za tebe

Mladi Milanovca su se pridružili akciji prikupljanja novčanih sredstava za pomoć maloj Aniki. Ispred svojih prostorija u centru grada postavili su štand sa knjigama i kutiju za prikupljanje donacija.

foto: Mladi Milanovca

– Knjige su na poklon davaocima novčanog priloga a sve po principu daš donaciju – dobiješ knjigu. Svi oni koji žele da pomognu novčano, a nisu u mogućnosti i imaju knjigu na dar, mogu doneti neku na štand i tako učestvovati u akciji. Samo ujedinjeni i velikog srca moramo učestvovati u ovoj borbi jer važnija ne postoji – rekla je Kristina Milošević predsednik udruženja Mladi Milanovca i dodala da će u toku sele ove sedmice trajati humanitarna akcija.

Uz Mlade Milanovcu na Trgu kneza Mihaila akciji se priključila još jedna grupa. Naime, Filip Dakić i njegovi drugari juče su, kako kažu, prikupili za Aniku 26.000 dinara, a akciju nastavljaju i danas.

foto: privatna arhiva

DECA ŽELEZNIČKE NAKON UPLATE NASTAVILA DA CRTAJU ZA ANIKU

Na račun za lečenje male Anike, koja boluje od spinalne muskularne atrofije, ili skraćeno SMA, deca iz Železničke ulice juče su uplatila 100.040 dinara i 130 evra, koje su prikupili prodajući svoje crteže.

Međutim, kako su nam javili, juče su nastavili sa crtanjem i u toku dana prikupili još 50.000 dinara.

foto: Vasilije G.

NIKOLA VELJOVIĆ TRČI ZA ANIKU

Milanovčanin Nikola Veljović na društvenim mrežama objavio je poziv sugrađanima da ga podrže u akciji koja će pomoći u prikupljanju novca za lečenje Anike Manić.

„Dragi prijatelji, krenuo sam u realizaciju ideje za pomoć Aniki, u kojoj želim da učestvujete i vi!  Naime, pošto sam jedan od malobrojnih Milanovčana koji trči polumaratone u Srbiji želeo bih da vam ponudim svoje kilometre na licitaciju. Prvo će se kilometri prodavati za trčanje u mom gradu, odnosno za trčanje kada su treninzi od 10 do 20km, gde će moći i moji sugrađani koji nemaju društvene mreže da ugledaju mene dok nosim majicu sa likom Anike i brojem za pomoć i pomognu, a već za desetinu dana i na polumaratonima u Čačku i Kragujevcu. Svako će imati uvid u to koliko je kilometara pređeno i koliko ste kilometara otkupili putem google tabele koju ću redovno ažurirati i kačiti, a naravno i putem moje aplikacije za trčanje koja će vam takođe biti dostupna da imate uvid u poštovanje mog dela licitacije! 1km=200din.(1SMS 858 na 3030) DOKAZ O UPLATI ILI SMS-u POSTAVITE U KOMENTAR!
Svako ko bude učestvovao na kraju poduhvata će od mene dobiti online zahvalnicu koju će moći da odštampa za uspomenu! Štamparija Master je izašla u susret i POKLONILA 10 majica za mene i ostale trkače koji su se pridružili akciji, uskoro ćete moći da nas vidite na našim ulicama“, stoji u objavi na njegovom Facebook profilu.

V. Popović gminfo.rs

Za Anikin dug i lep život! Budimo humani!

Pomozimo Aniki!

Slanjem SMS poruke:  Upišimo 858 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske:  Upišimo human858 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun:  160-6000000732571-65
Uplatom na devizni račun:  160600000073290242
IBAN: RS35160600000073290242
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka:  E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka:  PayPal

Violeta

Prethodni članak

Počela akcija „Fijata“ – reciklaža i prodaja staro za novo

Sledeći članak

Bioskopski repertoar od 16. do 22. septembra