• 16.05.2022.

Završeni radovi na asfaltiranju puteva u MZ Trudelj i Ozrem

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Izgradnja putne infrastrukture na seoskom području opštine Gornji Milanovac nastavljena je početkom građevinske sezone i u 2022. godini. U četvrtak je završeno asfaltiranje deonice puta u MZ Trudelj. Nakon tri godine meštani ovog sela su najzad dobili kompletan put u dužini od 3 800 metara koji spaja ovo selo sa Belanovicom.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

– Šta reći, sem jedno veliko hvala! Hvala predsedniku opštine i kompletnoj Opštinskoj upravi koji su nam izašli u susret kako bismo konačno rešili problem ovog našeg lokalnog puta. Ja sam prošle godine rekao da je nama ovo žila kucavica jer mi ovuda saobraćamo sa ljiškom opštinom i sa Belanovicom. Svi smo presrećni i prezadovoljni – rekao je Zoran Matić, predsednik MZ Trudelj.

Ugovoreni iznos radova je 4.864.200,00 dinara sa PDV-om, a izvođač radova je SVIN doo.

Krajem prošle nedelje završeno je i asfaltiranje deonice puta u MZ Ozrem u zaseoku Lazarevići.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Osim što povezuje četiri sela i obezbeđuje lakši prilaz domaćinstvima u ovom delu gornjomilanovačke opštine, meštani Ozrema ističu da put posebno znači jer vodi do Hrama rođenja Svetog Jovana Krstitelja.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Put vodi do crkve, od lokalne saobraćajnice Gornji Milanovac-Gornji Branetići. Asfaltirani deo je dug 500 metara, a od značaja je za više sela – kako za Ozrem, tako i za Donje i Gornje Branetiće i Lozanj – rekao je predsednik MZ Ozrem, Rajko Vujičić.

Izvođač radova je preduzeće SVIN iz Gornjeg Milanovca.

izvor: kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

 

Violeta

Prethodni članak

Da li će i žene morati da služe vojsku ako se u Srbiju vrati obavezan vojni rok?

Sledeći članak

Žižić: Da se hrabro pogledamo u oči