• 6 јуна, 2020

Završetak radova na deonici Rudnik-Topola predviđen za 15. novembar

Našu redakciju je kontaktirala M. Vujović koju interesuje završetak aktuelnih radova na deonici puta Rudnik – Topola.
– Zbog posla sam prinuđena da putujem za Beograd i često sam koristila deonicu „preko Topole“. Sada koristim i magistralni put, ali me interesuje da li će ovi radovi uskoro biti završeni, kao i da li su na ovoj deonici, nakon aktuelnih, predviđeni još neki radovi? – pita Milena Vujović koja je zbog posla prinuđena da često pututje za Beograd.

Povodom ovog problema, koji zadaje glavobolje mnogim vozačima koji koriste ovu deonicu puta, kontaktirali smo JP putevi Srbije i pitali do kada će trajati radovi Topola – Rudnik.

 

Od nadležnih iz JP putevi Srbije saznajemo da, na državnom putu II A reda 152, deonica Topola- Rudnik, trenutno je na snazi izmena režima saobraćaja.
– Zbog obezbeđenja zone radova na periodičnom održavanju puta, na državnom putu II A reda 152, deonica Topola – Rudnik, trenutno je na snazi izmena režima saobraćaja i on se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom, rekli su za GMinfo iz JP „Putevi Srbije“, i dodali,
– Apelujemo da učesnici u saobraćaju poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Završetak radova je predviđen za 15. novembar 2016. godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Podsećamo, GMinfo portal je 10. oktobra objavio vest „Do 15. oktobra izmena režima saobraćaja na deonici Rudnik-Topola“ koju smo napisali na osnovu saopšenja JP putevi Srbije koje je na njihovom sajtu objavljeno, 30. septembra, a koja je u medjuvremenu sa tog sajta skinuta.

gminfo.rs

 

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Zavod za javno zdravlje Čačak: Zagađenost vazduha u Gornjem Milanovcu ne postoji

Sledeći članak

Početak višestranačja u Topoli (1992.god.)