• 7 avgusta, 2020

Bioskopski repertoar 4. novembar

foto: gminfo.rs

Film: FIKSIZI – MAJSTORČIĆI

Majstorčići je ruska dečija animirana avantura, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog.
Radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Ukupno ih ima devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Majstorčići žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od njih nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu dan!

Žanr: animirani, avantura, komedija
Režiser: Kirk Harris

4. novembar 2019. u 18:00 sati, Dom kulture, cena ulaznice 2D sinhronizovano: 250 dinara

Film: BOL I SLAVA

Novi film slavnog reditelja Pedra Almodovara, u kojem glumi već oprobana ekipa njegovih saradnika Penelope Kruz i Antonio Banderas.

„Bol i slava“ Pedra Almodovara prati filmskog reditelja Salvadora Maljoa koga muče fizičke i psihičke nevolje i sprečavaju da radi ono što voli – da snima filmove. Kroz dramu se prepliću tri različita razdoblja njegovog života u Španiji: detinjstvo u šezdesetim godinama kada je njegova porodica započela novi život u Valensiji, doživljaj prve želje, život u Madridu tokom osamdesetih godina gde pronalazi i gubi prvu veliku ljubav, otkrivanje kinematografije i, najzad, sadašnjost prepuna praznine koja ga sputava da krene napred. Preispitujući svoju prošlost i izbore koje je napravio, Salvador stiče hitnu potrebu da to ispriča i tako nađe svoj spas.

Žanr: drama
Glumci: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Penélope Cruz, Nora Navas, Julietta Serrano
Režiser: Pedro Almodóvar

4. i 5. novembar 2019. u 20:00 sati, u Domu kulture, cena ulaznice: 250 dinara

Violeta

Prethodni članak

Pozorišna predstava: „Prah“

Sledeći članak

Gospođina majka je umrla