• 27.09.2023.

Dejan Kovačević ugostio predsednicu Skupštine Maju Gojković

foto: Kabinet predsednika opštine

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac ugostio je Maju Gojković, drugu na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ i predsednicu Skupštine Republike Srbije u prethodna dva mandata. Ovom prilikom razgovarali su o raznim temama od opšteg ineteresa, ali i o nastavku kampanje za predstojeće izbore.

Kovačević i Gojkovićeva dotakli su se i aktulenih tema koje se tiču rada Skuštine u prethodnom periodu, novih zakona ali i o nameri Vlade da svim građanima, prvenstveno zdravstvenim radnicima i mladima uopšte, stvori uslove za bolji život u Srbiji i da se na taj način spreči odliv naših ljudi u druge zemlje.

foto: kabinet predsednika opštine

Kao jedna od tema današnjeg sastanja nametnula se i prisutnost žena na republičkoj i lokalnim listama Srpske napredne stranke, gde je ovog puta njihova zastupljenost i viša od četrdeset procenata.

Kovačević i Gojkovićeva su jedinstveni u stavu da žene i muškarci mogu postići podjednako dobre rezultate u politici, što se na državnom nivou i dokazalo.

Maja Gojković je, između ostalog, istakla da je Skupština Republike Srbije u prethodnom mandatu donela nove značajne zakone, ali i da se radilo na unapređenju izbornih uslova u Srbiji.

Kabinet predsednika opštine

Violeta

Prethodni članak

Turističke agencije u Srbiji počinju uskoro sa radom

Sledeći članak

Komentar – Red