• 20.06.2024.

Futsal: Banjica odnela ce plen iz Breze

foto: fkmetalac.rs

FK Metalac Kolorado – KMF Banjica 2:7 (1:2), 08. kolo II Futsal lige Srbije

U okviru 08. kola II Futsal lige Srbije ekipa Metalac Kolorada dočekala je ekipu Banjice. U uzbudljivoj i u većem delu, rezultatski neizvesnoj utakmici, bolje su se snašli gosti i sa 4 pogotka u zadnjih sedam minuta meča zabeležili ubedljivu pobedu. Mogla je utakmica da ode i u drugom smeru, nije bio Kolorado bez prilika, ali je na kraju ekipa Banjice krenula put Beograda sa 3 boda na svom saldu.

– Utakmica je bila puna energije sa obe strane, što se kaže sve je pucalo. Imali smo vođstvo, jeftino dozvolili protivniku da okrene rezultat. Pri rezultatu 1:2 utakmica se lomila, imali smo nekoliko dobrih prilika. Na 2:3 takođe smo bili živi. Delom smo se kompletirali neposredno pred utakmicu, par igrača roviti, bez treninga, što se i osetilo u zadnjih 5-6 minuta.

Idemo dalje, gostujemo već u petak lideru na tabeli, pa nas očekuje derbi sa Ivanjicom. Mislim da nas trenutna situacija mora motivisati, igramo mnogo jaku ligu, predstavljamo grad sa Milanovčanima na parketu, privilegovani smo. – rekao je Ivan Vuksanović, šef stručnog štaba Metalac Kolorada.

Violeta

Prethodni članak

Venecijanske „Gracije“ izvedene u Gornjem Milanovcu

Sledeći članak

I u Milanovcu obeležen Dan primirja