• 21 septembra, 2020

Futsal; Derbi u Brezi

foto: fkmetalac.rs

Još jedan futsal derbi igraće se u Brezi. U okviru 8. kola II Futsal lige Srbije prvoplasirani Metalac Kolorado dočekuje drugoplasiranu ekipu KMF Zufo iz Bujanovca.

Prema rečima šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića u goste im dolazi iskusna ekipa koja ima više utakmica u nogama, nego fudbaleri Metalac Kolorada treninga.

U ovom meču smo autsajderi, podrška nam je preko potrebna. Ako želimo pobedu moramo ispraviti stvari koje će biti tema u pripremi utakmice. Nisam najzadovoljniji. Neko će reći „ćuti bre, prvi ste“. Da, ali šta da je SAS pogodio penal sa 11 metara na 10 sekundi do kraja i Ivanjica prekršaj sa 6 metara 22 sekunde pred kraj? To su dva šuta, da su završila u mreži bili bismo deseti. Od dva šuta smo zavisili. Unutar ekipe se moramo zategnuti na svim poljima – kaže Vuksanović i dodaje:

– Dolazi nam top ekipa, iskusna, Nišlije većinom, mangupi koji imaju više utakmica nego mi treninga, a treniramo svaki dan. Potrebna nam je i podrška naše publike, podrška koju verujem da ćemo zaslužiti. Zaista nam je potrebna podrška pošto smo u ovom meču autsajderi. Igramo bez Petrović Jovice i Arsenijević Stefana – rekao je Ivan Vuksanović

Golman Jovanović kaže da je ovo možda i najvažnija utakmica u polusezoni. Protivnik je kvalitetan, važno je da dobro otvore utakmicu.

Očekuje nas možda i najvažnija utakmica ove polusezone sa jakim i kvalitetnim protivnkom koji se bori za sam vrh. Moramo ući u utakmicu sa puno želje i htenja, da otvorimo dobro utakmicu i da pokažemo zašto smo na samom vrhu tabele – izjavio je Jovanović

Utakmica FK Metalac Kolorado – KMF Zufo igra se u ponedeljak 04. novembra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 20:30 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara.

 

fkmetalac/gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Formiran Privredni savet opštine Gornji Milanovac

Sledeći članak

Cena poreza na imovinu ostaje nepromenjena