• 28 septembra, 2021

Iz kabineta predsednika opštine: „Stara pruga“ dobila potpuno novi izgled

foto: info služba kabineta predsednika opštine

Kako se navodi iz kabineta predsednika opštine Dejana Kovačevića, danas je u Ulici Dragiše Nikolića postavljen završni sloj asfalta. Tom prilikom Kovačević je obišao finalne radove i, kako stoji u saopštenju, rekao:

foto: info služba kabineta predsednika opštine

– Pre svega želim da se zahvalim žiteljima Ulice Dragiše Nikolića na strpljenju, ipak je ovo bio jedan veliki poduhvat. Mislim da su meštani jako zadovoljni jer su preko 50 godina čekali da se ova ulica rekonstruiše. Završili smo kompletnu deonicu do kraja GUP-a, odakle se nastavlja na lokalni put. Drago mi je da smo stanovnicima ovog dela grada napravili adekvatnu saobraćajnicu, a u narednim danima ćemo srediti svima ulaze u dvorišta jer je put sada malo viši nego što je bio ranije.

foto: info služba kabineta predsednika opštine

Predsednik Кovačević je rekao da se sazavršetkom radova na ovoj ulici, kao i završetkom radova na Ulici Vuka Кaradžića ostvaruje plan predviđen za ovu godinu i istakao da je ova godina bila rekordna po izgradnji infrastrukture jer je urađeno dosta lokalnih, nekategorisanih puteva, ulica u gradu. On je podsetio i da je država uradila nekoliko značajnih putnih pravaca, prevashodno Takovo-Pranjani, koji će biti završen u narednih 15 do 20 dana, kao i put od Ugrinovaca do Šilopaja.

foto: info služba kabineta predsednika opštine

Predsednik se još jednom zahvalio Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije koji su odvojili dodatna sredstva za infrastrukturu, jer bez kvalitetnih lokalnih ulica nema napretka. Na ovoj deonici ukupne dužine 882 metra, širine 6 metara je takođe predviđena i stalna saobraćajna signalizacija, kako bi saobraćaj na ovoj trasi bio bezbedniji.

КABINET PREDSEDNIКA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

Milos

Prethodni članak

Odgovor SNS-a „Mladima Milanovca“: Politika mržnje prema Vučiću i Kovačeviću zamazana temom ekologije

Sledeći članak

Covid – 19: Imunizacija u G. Milanovcu – 14. septembar