• 24 septembra, 2020

Nova odličja za KK Do Kan

foto: KK Do Kan

Tokom vikenda takmičari KK Do Kan nastupali su na dva turnira, i to u Rijeci na „Croatia open“ i u Paraćinu na „Kupu Paraćina“.

U Hrvatsku je kao član reprezentacije Srbije putovao Pavle Kovačević i tom prilikom zabeležio odlične nastupe kojima je opravdano poziv selektora.

– Na njegovom putu do polufinala, redom su „padali“ reprezentativci Bugarske, Makedonije, Slovačke i Mađarske, da bi u odlučujućem meču izgubio od reprezentativca Italije sa 0:1, a nešto kasnije u repasažu i od Mađara sa 1:2 što ga je dovelo na peto mesto na ovom izuzetno jakom turniru – kazao je Dragiša Sretenović, trener KK Do Kan.

Ekipa mlađih devojčica sticala je nova iskustva na turniru „Kup Paraćina“, gde su nakon svojih nastupa zabeležile vrlo dobre rezultate. Sve takmičarke su nastupale u disciplini kate u kategoriji poletarke.

– Mina Ivanović (D klasa) je nakon četiri pobede osvojila zlatnu medalju, Dragani Ivanović (D klasa) pripala je bronzana medalja kao i Đurđi Mirjanić u E klasi – rekao je Sretenović.

Rezultatima koje postižu na početku sezone, ove darovite devojčice skreću pažnju na sebe i najavljuju novu generaciju uspešnih takmičara ovog kluba.

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Trojančevići uputili još jednu vrednu donaciju bolnici

Sledeći članak

GK „Takovski grm“ na treningu kod iskusnijih kolega u Kraljevu