• 27.09.2023.

Nova vodovodna linija u Hadži Đerinoj ulici

foto: JKP Gornji Milanovac

Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ je izvelo radove na proširenju glavne vodovodne linije u Hadži Đerinoj ulici. Izvršeno je postavljanje nove polietilenske vodovodne linije u dužini od 100 metara. Ukupna vrednost izvedenih radova je oko 600.000 dinara, ističu u JKP Gornji Milanovac.

Osluškujući potrebe građana Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ iskoristilo je lepo vreme u ovom zimskom periodu i izvelo radove na proširenju glavne vodovodne linije u Hadži Đerinoj ulici. Ovim proširenjem vodovodne mreže omogućili smo izvođenje preko 20 novih priključaka u ovoj ulici i sigurnije vodosnabdevanje postojećim korisnicima – rekao je Ivan Lazić, direktro JKP Gornji Milanovac.

foto: JKP Gornji Milanovac

Prema njegovim rečima nakon konsolidacije stanja u tom preduzeću, raznim uštedama uspeli su da izdvoje novac za nove investicije.

Ovim radovima Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ daje svoj doprinos nastojanju Opštinske uprave da udovolje potrebama građana širom naše opštine. Paralelno sa ovim radovima, vrše se radovi i u nekoliko mesnih zajednica na proširenju njihovih vodovodnih mreža, a takođe u gradskom području nas očekuje dosta novih investicija na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, o čemu ćemo javnost blagovremeno obavestiti – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća, Ivan Lazić.

Violeta

Prethodni članak

Prvi rebalans budžeta i 75 miliona dinara za realizaciju planiranih projekata

Sledeći članak

Ljubavni problemi, #09