• 23 oktobra, 2021

Pobeda rukometaša Omladinca

foto: RK Omladinac

U okviru drugog kola Prve rukometne lige – Zapad, rukometaši Omladinca savladali su na svom terenu ekipu ORK Užice rezultatom RK OMLADINAC – ORK UŽICE 38:25 (poluvreme 20:15)

foto: RK Omladinac

Lakše nego očekivano Omladinci su savladali ekipu Užica, ubedljivo, sa 13 golova razlike. Iako su se prethodne godine vodile ozbiljne borbe ove dve ekipe na terenu, očekivao se u najmanju ruku isti epilog i sada.

Od starta utakmice, jedna ekipa se pitala na terenu. Omladinci su nametnuli svoju igru, čvrsta odbrana iz koje su se razvijale polukontre i kontre sa lakim golovima.

foto: RK Omladinac

Kako je utakmica tekla, tako se razlika i uvećavala, tako da je u 52. minutu maksimalna prednosti bila 14 golova za Omladince.

Ubedljiva prednost dala je i prostora za ulazak u igru igrača koji imaju manju minutažu a koji su tu priliku iskoristili na pravi mogući način. Na kraju, pobeda, dva boda i slavlje na konto Omladinca. Čestitke ekipi ORK Užice na fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva – poručuju iz RK Omladinac.

foto: RK Omladinac

Rukometaši Omladinca koriste priliku da se javno zahvale publici koja je došla da ih podrži na utakmici!

Lep je osećaj posle godinu i po dana igrati pred publikom koja je uvek dodatni motiv više za dobru igru. Hvala još jednom – kažu igrači ovog kluba! 

foto: RK Omladinac

Naredno, treće kolo, Omladinci gostuju ekipi ORK Loznica iz Loznice. Utakmica je zakazana za subotu 16. oktobra u 19:30 sati, u Hali Lagator. Prvo kolo Lozničani su minimalnom razlikom pobedili drugu ekipu Šamota dok drugo kolo nisu igrali. 

N. Mišković, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Covid – 19: Izveštaj iz Doma zdravlja – 13. oktobar

Sledeći članak

Prodajem šumu