• 9 jula, 2020

Problem stepeništa bez gelendera biće rešen do kraja sedmice

Našoj redakciji obratio se zabrinuti sugrađanin Vladimir Krstović jer smatra da stepenište koje iz ulice Dušana Dugalića vodi do OŠ „Sveti Sava“ i kojim stotine đaka svakodnevno prolazi, a koje je bez gelendera, i ugrožava bezbednost dece.

– Svakoga dana stotine mališana iz Brusnice na putu u OŠ „Sveti Sava“ moraju sići niz stepenice bez gelendera. Verujem da će nadležni nešto preduzeti po ovom pitanju jer, smatram da je bezbednost dece najvažnija – navodi u pismu Vladimir Krstović.

 

Ovim povodom, obratili smo se JP za izgradnju opštine koje je, između ostalog, zaduženo i za izgradnju i održavanje infrastrukture.

 Preduzete su sve odgovarajuće mere kako bi problem stepeništa bez gelendera, a koji zadaje muke našim sugrađanima bio rešen u što kraćem roku. Radove izvodi firma Galis iz Gornjeg Milanovca – rekao je direktor JP za izgradnju opštine Božidar Vučetić, i dodao da se nada će ograda biti postavljena do kraja nedelje.
– Ograda je trenutno u fazi radioničke izrade i ograda bi trebalo da bude postavljena do kraja nedelje kako bi deca, u ovim ledenim danima koji su pred nama, mogla bezbedno da stignu do škole – zaključio je Vučetić i naglasio:

– Rubrika „Građani pitaju – Gminfo istražuje“ je nešto što je korisno i za nas kao javno preduzeće i za građane. Saradnja i informacije koje dolaze sa terena kroz vašu rubriku su za nas kao JP za izgradnju dragocene, jer na taj način bolje fukcionišemo kao servis građana i svojim radom poboljšavamo standard življenja naših sugrađana – rekao je Vučetić i dodao da je pohvalno to što su naši sugrađani zainteresovani za ukazivanje i reševanje konkretnh problema.
– Saradnja sa vašim portalom je izvanredna, pomažete da kvalitetnije i lakše odrađujemo svoj deo posla – zaključio je Vučetić.

gminfo.rs

 

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Grejanje na biomasu sve izvesnije

Sledeći članak

Kako sprečiti vandalizam