• 26.02.2024.

Radovi na asfaltiranju Ulice Mladena Žujovića

foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac

U Ulici Mladena Žujovića danas su u toku radovi na asfaltiranju. Ukupna dužina asfaltirane saobraćajnice iznosi 580 metara, a u okviru ovih radova asfaltirani su i delovi ulica Dušana Dugalića i Predraga Jevtića Škepa, što u ukupnoj dužini iznosi preko 800 metara, obaveštavaju iz kabineta predsednika opštine G.Milanovac.

foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac
foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac

– Završavamo kompletnu rekonstrukciju Ulice Mladena Žujovića, sa svom instalacijom koja postoji ispod kolovoznog zastora. Opština Gornji Milanovac opredelila je 31.000.000,00 dinara za asfaltiranje u dva sloja asfalta u Ulici Mladena Žujovića i Dušana Dugalića, kao i za deo u Ulici Predraga Jevtića Škepa. Završavamo pre zime i ovom prilikom bih se zahvalio izvođačima, koji su zaista dali sve od sebe da sve tri ulice izgledaju dobro i da budu urađene kvalitetno. Mislim da će građani ovog dela naše opštine biti zadovoljni, s obzirom na to da su dobili kišnu i fekalnu kanalizaciju, kao i potpuno nov vodovod i dva sloja asfalta – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Izvođač radova je „Imperial Residence“ gradnja iz Beograda.

– Danas smo ovde da bismo završili radove na asfatiranju Ulice Mladena Žujovića, koja je sastavni deo projekta koji je uključivao i Ulicu Dušana Dugalića. Završavamo projekat pre zime, mogu reći da smo imali punu podršku građana i verujem da su svi prepoznali značaj i kvalitet radova. Zahvaljujem se na podršci i saradnji koju smo imali od strane opštine Gornji Milanovac i predsednika Dejana Kovačevića – rekao je Vladimir Kovačević, „Imperial Residence“.

foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac
foto: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Sa završetkom radova, građani će dobiti potpuno novu modernu saobraćajnicu. U kompletnu rekonstrukciju ulice Mladena Žujovića uložena su značajna sredstva, a sve u cilju poboljšanja uslova života građana, stoji u saopštenju kabineta predsednika opštine G.Milanovac.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

U Čačku sastanak Stalne radne grupe za bezbednost novinara i trening za unapređenje bezbednosti novinara

Sledeći članak

Sve što treba da znam o Kancelariji za poljoprivredu (01)