• 18 septembra, 2020

Saradnja sa partnerima iz Kine

foto: fkmetalac.rs

U okviru saradnje koju je FK Metalac ostvario sa Fudbalskom asocijacijom iz Šenžena, u klub su na jednogodišnji angažman stigla dva fudbalera iz Kine.

– U okviru saradnje koju je naš Klub ostvario sa Fudbalskom asocijacijom iz Šenžena, u klub su na jednogodišnji angažman stigla dva kineska fudbalera. Reč je o mladim momcima koji su ostvarili reprezentativne nastupe za kineske mlađe selekcije i koji imaju abiciju da se usavršavaju i afirmišu u Evropi. Izražavamo veliko zadovoljstvo što su na tom svom putu prepoznali FK Metalac kao sredinu koja će im takav razvoj i omogućiti – kažu u FK Metalac.

Novi fudbaleri Metalca su :

 Li Dong (18 godina), igra na poziciji manevarskog igrača i
– Chi Yiahong (19 godina), igra na poziciji desnog bočnog igrača

Novi fudbaleri će biti priključeni u trenažni proces sa seniorskom selekcijom, a budući da imaju pravo nastupa i za Omladinsku selekciju, na pojedinim utakmicama ćemo ih gledati u toj konkurenciji!

„Našim novim fudbalerima želimo dobrodošlicu u naš Klub, u Gornji Milanovac, i nadamo se da će vreme koje budu proveli kod nas pamtiti samo po lepim stvarima“, poručili su iz FK Metalac.

Inače, fudbaleri Metalca će u 6. kolu Prve lige Srbije, danas, 31. avgusta od 17 sati, na stadionu „Čika Dača”, u Kragujevcu, igrati protiv Radničkog 1923. Nema sumnje da će predstojeći susret komšijskih rivala sa superligaškim ambicijama biti jedan od najzanimljivijih duela 6. kola Prve lige Srbije.

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Komentar – Über alles

Sledeći članak

Odlična energija Bernays Propagande