• 22 oktobra, 2020

Spremite se ponovo za kišu, ali i toplo vreme

foto: pixabay.com

Jače naoblačenje zahvatiće pre podne zapad i jugozapad Srbije, a do kraja dana i ostale predele donoseći ponovo kišu. Još danas relativno toplo, ujutru od 5 a najviša dnevna do 21 stepen. U Beogradu 20 stepeni, po podne kiša i košava.

Ujutro umereno oblačno i u većini krajeva suvo. Jače naoblačenje sa zapada i jugozapada do kraja dana proširiće se na celu zemlju uslovljavajući mestimično kišu, a moguća je kratkotrajno i pojava pljuskova.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno jak. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša od 16 do 21 stepen.

U petak umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 15 do 21 stepen.

Prvog dana vikenda promenljivo oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, uglavnom slabog intenziteta, a na visokim planinama (iznad 1.000 metara) je kratkotrajno moguć sneg.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 12 do 17 stepeni.

I u nedelju promenljivo oblačno, u centralnim i južnim krajevima mestimično sa kišom, a na severu uglavnom suvo.

Tokom dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 10 do 15 stepeni.

Violeta

Prethodni članak

FK Takovo – I karakter i srce!

Sledeći članak

Obeležena 79. godišnjica paljenja Gornjeg Milanovca