• 2 јуна, 2020

Vežbaj sa Balans centrom i GMinfo portalom, dan drugi

foto: gminfo.rs

Drugi dan vežbanja u kućnoj izolaciji, kao što smo juče najavili, počinje tačno u 18 sati. Video koji smo juče postavili za 24 sata pogledan je oko 450 puta, a tekst pročitan oko 1600, od toga neka je i polovina od tog broja vežbala, mi smo na pravom putu ostvarenja naših namera. A to je da vreme koje provodite u kući da iskoristite za vežbanje, kako bi telo bilo u kondiciji.

Podsećamo, svrha ove akcije je da motivišemo što veći broj ljudi da radi vežbe kod kuće, po mogućstvu da uključe i svoje ukućane.

Potrebno je da svakog dana odvojite za sebe i svoje zdravlje 30 minuta i vežbate zajedno sa nama. Ukoliko želite, snimite video klip vašeg treniga i pošaljite u inbox na fb ili instagran Balans Centar.

Trening sa vežbama možete pogledati u videu, na linku OVDE.

Važno upustvo prilikom vežbanja:
– umesto tegića koje smo mi koristili prilikom snimanja vežbi, vi možete koristiti flasicu vode 0,5 ili 1l, u kućnim uslovima.

Sve vežbe izvodimo u 4 serije po 15-20 ponavljanja. Vežbu broj 6 izvoditi 4 puta po 30 do 60 sekundi. Vežbu broj 7 izvoditi 4 puta po 20 do 30 sekundi naizmenično, bez pauze, jedna pa druga strana.

Pauza izmedju serija 30 do 60 sekundi. Pauza između vežbi 2 – 3 minuta. Vežbe izvodi doktorka Jelena Arsić Jelić.

Pojašnjena vežbi i treninga, takođe, možete pratiti, svakog radnog dana od 18 sati, na zvaničnim nalozima „Balans Centra“, na Instagramu i Facebooku.

Sportsko rehabilitacioni Balans Centar i GMinfo portal svakog dana prikazuju trening (video klip) koji možete odraditi u kućnim uslovima.

Prvi trening – Link – Vežbajte sa Balans centrom i GMinfo portalom

Novi trening vam zakazujemo sutra u 18 sati. Vežbajte sa nama zajedno.

V. Popović, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

O milanovačkim zanatskim radnjama – Opančar Želimir

Sledeći članak

Bez vode…