• 26.02.2024.

Završeno dečje igralište u Boljkovačkom naselju

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Radovi na dečijem igralištu u Boljkovačkom naselju, koji su obuhvatali mašinsko uklanjanje površinskog sloja zemljišta, betonske radove, postavljanje gumene podloge, mobilijara i rasvete su završeni, a igralište je danas obišao predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

On je ovom prilikom istakao da mu je posebno zadovoljstvo što je Opština zajedno sa meštanima obezbedila mališanima jedan ovakav prostor za igru, kao i da je cilj lokalne samouprave da na području cele opštine postoji sličan sadržaj namenjen najmlađima.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde i što je Opština završila svoj deo posla vezan za ovo igralište. Ono je izgrađeno na inicijativu meštana pokretenjem peticije i izuzetno mi je drago što se nije završilo samo na tome – oni su dali izuzetan doprinos svemu ovome, napravili su prilaznu stazu, a u narednom periodu će uraditi i ogradu oko samog igrališta. Pokazali su da kada se građani udruže sa lokalnom samoupravom može da se uradi dosta toga – rekao je predsednik Kovačević.

foto: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Predsednik je najavio da je u planu da se pored ovog igrališta izgradi i jedan teren za basket i za mali fudbal, kako bi i nešto starija deca imala adekvatan prostor za igru.

Ukupuna vrednost radova na izgradnji igrališta u Boljkovačkom naselju iznosi 3 118 380 dinara, a izvođač je Zanatska zadruga „Univerzal“ iz Čačka.

izvor: kabinet predsednika opštine G. Milanovac

Violeta

Prethodni članak

Još četvoro novozaraženih koronavirusom

Sledeći članak

Sve što treba da znam o .. (1)