• 24 septembra, 2020

Zlatna medalja za Anđeliju i Filipa

foto: SD „Dragan Jevtić Škepo“

Protekle sedmice održana su dva takmičelja u streljaštvu pod okriljem Streljačkog saveza Srbije. U Kosjeriću je održano 3. kolo lige Zapadne Srbije gde su strelci streljačke družine „Dragan Jevtić Škepo“ osvojili najviše medalja i potvrdili epitet najuspešnije družine u regionu Zapadne Srbije.

Anđelija Stevanović je osvojila prvo mesto u kategoriji pionirki serijska vazdušna puška,pogodivši 184 kruga.Drugo mesto je pripalo Uni Minić sa 178 krugova.Ekipno su pionirke osvojile prvo mesto.

Filip Vranić je osvojio prvo mesto u kategoriji pionira serijska vazdušna puška,pogodivši 175 kruga dok je treće mesto pripalo Bogdanu Marijanoviću sa 174 kruga.Ekipno su osvojili prvo mesto.

U kategoriji serijski vazdušni pištolj, kod pionira se zlatnom medaljom okitio Marko Žižović dok se kod pionirki premijerno pokazala Marta Novović sa osvojenim trećim mestom.

– U Nišu je održano finale Kupa Srbije standardnim vazdušnim oružjem A program. Veliki uspeh je ostvarila ekipa senoirki standardnim vazdušnim pištoljem zauzevši drugo mesto. Uzimajući u obzir jačinu takmičenja (svi reprenzetativci naše zemlje su učestvovali), ovaj uspeh je jedan od najznačajniji za strelce „Škepe“ – kaži u Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“

Sledećeg vikenda na programu je Prvenstvo Srbije A program za junoiorske kategorije. Pravo učešća su izborili: Emilija Ponjavić, Anastasija Radulović, Ilija Novović (puška) i Eleonora Radulović (pištolj).

Violeta

Prethodni članak

Promocija albuma „Nebo iznad starog grada“

Sledeći članak

Produžava se raspust