• februar 22, 2020

Demanti OO SNS na tekst „Dveri: Čudne javne nabavke milanovačke vlasti“

Iz OO SNS Gornji Milanovac uputili su demanti na tekst „Dveri: Čudne javne nabavke milanovačke vlasti“ objavljen na našem portalu 14. januara.

„Radi istinitog informisanja naših sugrađana dužni smo da demantujemo neistine iznete u saopštenju OO Dveri, kažu u svom saopštenju iz OO SNS“

„U saopštenju OO Dveri pod nazivom „Čudne javne nabavke milanovačke vlasti“, kao nebrojeno puta do sada, pokazali su neznanje, nestručnost i površnost njihove politike koja se zasniva na neosnovanim napadima, kako na predstavnike lokalne vlasti tako i na stručnost zaposlenih u Opštinskoj upravi,“ navodi se u saopštenju i dodaje da „njihovo tumačenje Zakona o javnim nabavkama govori o neznanju i površnosti, kao i jasnoj nameri da se pojašnjava samo jedan član ovog zakona, a drugi član, koji je ključni za ovu nabavku, izostavi,“ ističu iz OO SNS Gornji Milanovac.

Oni u svom današnjem saopštenju navode da „Član 39.a Zakona o javnim nabavkama jasno ukazuje na to da nabavke usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite primenjuju odredbe ovog zakona, bez obzira na iznos procenjene vrednosti, tako da je pomenuta javna nabavka urađena u potpunosti u skladu sa zakonom. Ostali navodi iz ovog saopštenja vređaju inteligenciju svakog iole pismenog čoveka i više govore o znanju onih koji takve visokoumne tvrdnje iznose u medijima. Nedopustivo je da se napadaju zaposleni u Opštinskoj upravi, koji stručno obavljaju svoj posao u skladu sa zakonom i koji su politički neutralni“.

Iz OO SNS Gornji Milanovac kažu da je „neukusno koristiti ljude kojima je potrebna socijalna i svaka druga pomoć za političko prepucavanje, već im treba pomoći, što je prioritet u radu Srpske napredne stranke i njenih funkcionera u Gornjem Milanovcu. Briga o ljudima treba da bude cilj svima“.

 

Violeta

Prethodni članak

Izabrana predsednica Foruma žena OO SPS G. Milanovac Slavica Mihajlović

Sledeći članak

Odlični nastupi člana KK Do Kan Pavla Kovačevića u Hrvatskoj